Hem acabat la cançó de les Escoles + Sostenibles!

Aquí la teniu…

El passat 13 de juny més de 600 nens, nenes, nois, noies, docents i tècnics ambientals junt amb nosaltres vam presentar El Nou Combustible, la cançó que durant tot un curs hem estat treballant plegats…

A Betevé explicaven la notícia:

https://btv.playty.com/player#/video?autoplay=1&id=130617btv73sostenible

Revoluciona’t! Ajuda’ns a tenir cura del planeta!
Difon i canta la cançó El Nou Combustible de les Escoles + Sostenibles. :D

Nou videoclip ‘Juga, juga!’

L’havíeu vist? Gràcies a l’ONG Plataforma per la Llengua tenim nou videoclip de la cançó que vam fer per ells, Juga, juga!

És una cançó que parla de la importància de jugar en català. Des de la Plataforma per la Llengua reivindiquen el dret dels infants a jugar en la seva llengua i conscienciar a tota la població sobre la importància de tenir en compte la llengua a l’hora de comprar les joguines per als més petits.

Amb “Juga, juga!” volem aconseguir fer arribar a tothom el nostre missatge, cantant-ho ben alt… juguem en català!

Xiula al Clownia amb col·laboracions de la Sra. Tomasa!

Vens al Clownia? Sí? Què bé! Ens hi veurem!!!

Enguany aquest festival del Nord de Catalunya sembla que serà espectacular: les entrades estan totes venudes i Xiula hi farà una actuació molt especial demà dissabte 24 de juny a les 11, amb formació de vents i percussió, col·laborant amb la Sra. Tomasa, en una formació inèdita.

Els hits de Xiula estaran acompanyats per trompeta, saxo i trombó. El percussionista (Pablo), el cantant (Pau Lobo) i el baixista (Alberto) ens ajudaran al concert, juntament amb trompeta, saxo i trombó. Serem 10 magnífics sobre l’escenari!

Voleu anar-vos posant en matèria? Vegeu un dels últims temes de Sra. Tomasa: