Big Bang Xiula: sarandonga a tope!

Vau poder venir al Clownia? La vam liar molt parda portant-nos a més músics de l’habitual, creant sobre l’escenari una festassa com mai vista. Us ho ensenyem!

I ens va agradar tant l’experiència que ho oferim com una nova possibilitat d’espectacle: DONEM-LI LA VOLTA AL MÓN amb BIG BANG XIULA. Aquesta modalitat incorpora 10 músics sobre l’escenari amb trompeta, saxo, trombó, baix, percussionistes i triplet de guitarres.

És una festassa en tota regla, amb el màxim de chicharra i sarandonga possible. T’animes a contractar-nos? Escriu-nos a info@xiula.cat

El tercer disc… is coming!

Noies, nois, pares, mares, àvies, tiets, cosines i amics… El tercer disc de Xiula està venint!

Un nou fill reconeixible de la factoria Xiula, però com sempre, amb les mil i una novetats que caracteritza aquesta formació. Continuarem treballant la idea del viatge… Però aquest cop serà un viatge interior! Després d’haver donat la volta al món i d’haver pujat a l’Himàlaia,  és hora de mirar-se el melic, el pit, el cap… i descobrir-se a un mateix.

Les cançons del tercer disc treballaran conceptes i realitats com el bullying, els mocs, el sucre, els somnis i hi trobarem un mantra molt i molt especial i molt i molt participatiu per relaxar-nos i treballar la interioritat….

Ja friseu per tenir-lo, oi? Aneu-nos seguint pel web i les xarxes! I sereu puntualment informats!

No vas poder venir a La Tamborinada?

Es fa cada any des del 1977.  Aquesta festa va néixer per donar una mostra de tot allò que es fa en el camp del lleure als barris a través de les entitats de La Fundació La Roda. Certament, ningú no s’imaginava a l’època l’envergadura que adquiriria el projecte amb el pas del temps.  Darrerament s’ha fet cada any al Parc de la Ciutadella i Xiula hi participa tot sovint. Et deixem aquí el vídeo del que va ser enguany!

Mestres, La festa del temps us interessa! (dossier pedagògic)

Cerqueu un espectacle amb el que poder treballar amb els vostres alumnes?
Sou una AFA o AMPA i voleu un espectacle de fi de curs amb valors?
Sou una institució dedicad a la infància i cerqueu entreteniment i formació alhora?
La festa del temps és el vostre espectacle…

I perquè vegeu que això és així, des de Xiula hem preparat un DOSSIER PEDAGÒGIC de LA FESTA DEL TEMPS, on podeu treballar tres tipus de continguts: el viatge com a experiència, les emocions i el seu treball i la música i els seus estils. Un espectacle molt complet, molt entretingut i pedagògicament ric i complex.

Us animeu a contractar-nos?