Serem al Círcol de Badalona! #LaFestadelTemps

Teniu ganes de venir-nos a veure al teatre? Teniu ganes de passar una hora i quart plena de música, cançons, riures, emocions sobtades? Veniu a Badalona!

–> No us quedeu sense entrades! Compreu-les aquí!

Anuncios

RISPECT: videoclip i postals!

Ja està aquí, ja ha arribat. Aquí està el videoclip del nostre nou tema: un trap que ho petarà molt fort. Un tema que parla de coses molt importants: de les mofes, de l’escola, d’angoixa, de solitud… de bullying. Fes-lo córrer!

I de regal…

et deixem dues postals que hem fet de RISPECT a mode de regal… Les fas córrer també?

Què bé ens ho hem passat aquest estiu!

Ens heu vist aquest estiu? A La Carral? A Gràcia? Manresa? En algun Festival? O heu passat pel nostre local? Quantes coses compartides en aquests mesos de calor! Per no explicar-vos un rotllo patatero de tooooooooooots els llocs on hem anat… Aquí unes fotos! Alegria, alegria, que són dos dies!

Big Bang Xiula: sarandonga a tope!

Vau poder venir al Clownia? La vam liar molt parda portant-nos a més músics de l’habitual, creant sobre l’escenari una festassa com mai vista. Us ho ensenyem!

I ens va agradar tant l’experiència que ho oferim com una nova possibilitat d’espectacle: DONEM-LI LA VOLTA AL MÓN amb BIG BANG XIULA. Aquesta modalitat incorpora 10 músics sobre l’escenari amb trompeta, saxo, trombó, baix, percussionistes i triplet de guitarres.

És una festassa en tota regla, amb el màxim de chicharra i sarandonga possible. T’animes a contractar-nos? Escriu-nos a info@xiula.cat