Qui som

03082015-_DSC0269

Xiula és una experiència única d’animació musical: fem cançons, creem espectacles i en general, liem pollastres importants que animen a tot tipus de públic.

Fem cançons... pròpies i per encàrrec.

Fem espectacles basats en la música, l’animació i el teatre. La liem parda, molt parda.

I tot amb una mirada farandulera però professional, treballem amb contiguts crítics i amb esperit. Estem molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

Ah! I no parem quiets: també hem fet i farem llibres, ombres xineses, d’speakersfestivals, actes festius, disseny d’espais educatius i festius… i el que faci falta (sempre que ens motivi, esclar)!

Actualment form03082015-_DSC0239en la banda en Jan Garrido -músic, educador social i ànima del grup-, en Rikki Arjuna -també músic i educador social- , l’Adrià Heredia -músic de professió implicat en un munt de bandes- i en Marc Soto -músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.

Des de menuts tots hem estat en el món de la música i el lleure, tocant a grups, fent espectacles d’animació i clown, teatre, pel·lícules i treballant com a educadors en el lleure. I a dia d’avui encara estem engrescats en d’altres projectes musicals: Àcid Folklòric, Rocamadour i La Sra. Tomasa.

 

 

 

Anuncios